Make the difference as a

IT Solution Manager SD

Ben je IT Solution Manager en wil je in een senior team werken, in een complexe en snel veranderende omgeving? Bij Mediq in Utrecht zorg je als IT Solution Manager OTC voor een altijd stabiel draaiend SAP SD systeem en weet jij de vinger op de zere plek te leggen in een proces. Bij ons kan je gaan werken aan een grote diversiteit van projecten. Zoek je goede arbeidsvoorwaarden en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom ons helpen om de gezondheidszorg van de toekomst vorm te geven!

Wat ga je doen?

In jouw rol als IT Solution Manager SAP SD ligt jouw verantwoordelijkheid bij het bewaken van de performance en de functionele werking van de applicatie. Tevens zul je participeren in 1 van de vele projecten die Mediq klaar moet maken voor de toekomst. Je zult onderdeel worden van het OTC team met 8 vaste krachten die allemaal 10 jaar+ ervaring hebben. Een zeer ervaren team waarbij iedereen van elkaar leert en de sfeer goed is. Het totale backoffice team heeft 25 medewerkers aangevuld met externen en offshore collega’s. Wij geloven niet in een AMS model waarbij de interne mensen geen aanpassingen doen in het systeem. Wij doen dit zelf en wij selecteren dan ook kandidaten deels op hun hands-on ervaring.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde HBO of WO opleiding met studierichting bedrijfskunde, logistiek, economie of vergelijkbaar
  • 10 jaar+ ervaring met SAP SD
  • Goede proces denker overzicht over de verschillende modules
  • Bij voorkeur ervaring met ABAP debugging en SAP CRM
  • Nederlands & Engels sprekend en schrijvend
  • Communicatief sterk
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor een goede dienstverlening aan onze klanten. We hebben vanuit Utrecht contact met alle klanten, leveranciers, maar ook de overheid en verzekeraars. Dagelijks worden vanuit Utrecht duizenden klanten geholpen en geïnformeerd. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie van Mediq en internationale stafafdelingen, waaronder bijvoorbeeld finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 verschillende medewerkers én alle aspecten van onze business.

IT & Digital

Global IT ondersteunt in alle landen waar Mediq actief is, en bestaat uit drie afdelingen. Het Digitale team, bestaande uit vier scrum teams die portalen en e-Health oplossingen ontwikkelen voor honderdduizenden patiënten en zorg professionals. Productowners, Interne IT specialisten en een grote groep ontwikkelaars werken in sprints om de diverse oplossingen steeds iets beter te krijgen. Daarnaast is er een IT Applications Backoffice team, bestaande uit 20 (Senior) SAP professionals, aangevuld met offshore en lokale consultants. Mediq staat de komende jaren voor uitdagende veranderingen in de zorg en uiteindelijk, en dit team moet zorgdragen voor vertaling naar de backoffice systemen. Tenslotte is er nog het Infrastructure team, bestaande uit een circa 10 Specialisten die zorg dragen voor de aansturing van de geoutsourcete infrastructuur, helpdesk en andere IT gerelateerde diensten zoals PC’s telefonie en laptops.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.