Make the difference as a

Specialistisch Verpleegkundige Noord Holland

Thuis voel je je het best. Als mens kun je daar jezelf zijn, zelfstandig, in je eigen omgeving. Als patiënt kan dat vaak nog niet. Dan ben je aangewezen op een ziekenhuis. Mediq maakt het mogelijk om patiënten thuis te behandelen. Dit doen wij in samenwerking met ziekenhuizen, medisch specialisten, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties. Samen verbeteren wij de kwaliteit van leven voor de patiënt. Als Gespecialiseerd verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het leveren van een optimale hulp-, zorg- of serviceverlening op het gebied van Infuustherapie en/of stomazorg. Het hoofdkantoor van Mediq is in De Meern. Het verpleegkundige team werkt verspreid over Nederland. Je rapporteert aan de Teamleider Verpleegkundige zorg.

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van complexe verpleegkundig voorbehouden (en risicovolle) handelingen mits hieraan ten grondslag ligt een zgn. uitvoeringsverzoek van een (conform de wet BIG bevoegde) verwijzer.
 • Begeleiden en instrueren van cliënten mantelzorg om de zelfredzaamheid te vergroten
 • Bewaken, signaleren en bijsturen van afwijkend gebruik van medicatie, hulpmiddelen en/of materialen
 • Geven van voorlichting, scholing en demonstraties aan de doelgroepen
 • Signaleren van mogelijkheden voor dienstverlening ten aanzien van verpleegkundig beleid
 • Op verzoek van de organisatie uitvoeren van een adviserende, informerende, operationele of leidende rol in projecten, vakgroepen of werkgroepen vanuit het eigen specialisme

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een MBO-V niveau 4 met Hbo werk en denkniveau of HBO-V niveau 5
 • Geldige BIG (her)registratie
 • Je bent bevoegd en bekwaam op het gebied van infusietherapie en beschikt over gedegen ervaring.
 • Hebt een specialisatie in wond/stoma/incontinentie of bereidt deze te volgen.
 • Je hebt kennis van zorgprotocollen en je bent een ‘up to date’ verpleegkundige die een patiënt/ zorgvraag holistisch kan bekijken.
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Hebt een geldig rijbewijs B en vind het niet vervelend om kilometers te maken.
 • Bent gevaccineerd tegen hepatitis B

Je bent klantgericht en kwaliteit van zorg staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt empathisch vermogen, kan solistisch werken, bent probleemoplossend met een goed klinische blik en communicatief vaardig.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Verpleegkundige Services

Binnen de afdeling Zorg & Services is een team van verpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen actief door heel Nederland. De (specialistisch) verpleegkundigen leveren optimale zorg, hulp- of serviceverlening op locatie aan eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.