Make the difference as a

Dialyseverpleegkundige Thuisziekenhuis NL

Thuis voel je je het best. Als mens kun je daar jezelf zijn, zelfstandig, in je eigen omgeving. Als patiënt kan dat vaak nog niet. Dan ben je aangewezen op een ziekenhuis. Thuisziekenhuis Nederland maakt het mogelijk om patiënten thuis te behandelen. Wij zijn een ziekenhuis dat medisch specialistische zorg in de thuissituatie aanbiedt en organiseert, onder regie van de behandelend specialist van de patiënt. Dit doen wij in samenwerking met ziekenhuizen, medisch specialisten, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties. Samen verbeteren wij de kwaliteit van leven voor de patiënt. Vanwege de groei van het aantal patiënten en onze organisatie, zoekt Thuisziekenhuis Nederland ter versterking dialyseverpleegkundigen die een volgende stap in hun carrière willen zetten. Onze organisatie is gevestigd in De Meern, maar als dialyseverpleegkundige opereer je regionaal. De verpleegkundigen die wij zoeken, zijn bij voorkeur woonachtig in of nabij Midden- of Zuidwest-Nederland.

Wat ga je doen?

Als dialyseverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het trainen van patiënten en partners, het uitvoeren van een dialysebehandeling in de thuissituatie, coördinatie van het voorraadbeheer in samenspraak met de patiënt en het bewaken van de kwaliteit van zorg bij de patiënt thuis. Daarnaast ben jij het aanspreek punt voor de patiënten die jij traint en thuis begeleidt. Jij onderhoudt, in samenspraak met de Zorgadviseur Thuisdialyse nauw contact met de ziekenhuizen waar de patiënt onder behandeling is en blijft. Naast patiënten in de thuissituatie werk jij ook in de verschillende dialysehubs, welke Thuisziekenhuis Nederland in samenwerking met ziekenhuizen heeft opgezet. Als dialyseverpleegkundige kan jij de coördinatie van één van deze dialyse-hubs uit gaan voeren. Dit vraagt een gezonde dosis zelfstandigheid en een groot organisatorisch vermogen, met daarbij de nodige flexibiliteit. Een 9 tot 5 mentaliteit is hier niet op zijn plaats. Naast dit alles lever jij uiteraard ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de thuisdialyse in zijn algemeen en de dienstverlening van Thuisziekenhuis Nederland in het bijzonder. Het geven van klinische lessen en voorlichting, met betrekking tot thuisdialyse kunnen ook onderdeel uitmaken van jouw werkzaamheden.

Naast de werkzaamheden op het gebied van thuisdialyse kan je, als jij daarin geïnteresseerd bent, ook werkzaam zijn in het infuusteam, waardoor werkzaamheden als het toedienen van medicatie zoals antibiotica, immunoglobuline, totale parenterale voeding en cytostatica tot jouw werkzaamheden gaat behoren.

Wat breng je mee?

Je hebt een MBO-V niveau 4 of HBO-V niveau 5 diploma, aangevuld met de dialyse aantekening. En ben je in het bezit van een geldige BIG registratie, ben je lid van de V&VN Dialyse en Nefrologie en sta je in het kwaliteitsregister vermeld. Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring binnen de (thuis)dialyse en ben je bekend met het trainen van patiënten. Je bent een ‘up-to-date’ verpleegkundige met vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Je bent flexibel inzetbaar en je hebt een geldig rijbewijs B.

Je bent klantgericht en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt een empathisch vermogen, bent probleemoplossend en communicatief vaardig. Met jouw inlevingsvermogen en optimistische insteek weet je een positieve sfeer te scheppen bij de patiënten en de rest van de organisatie. Tevens ben je flexibel, resultaatgericht en kun je goed samenwerken met je collega’s.

Wat bieden wij jou?

  • Doorgroeimogelijkheden en zeer ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid;
  • Een veelzijdige functie in een innovatieve omgeving;
  • Werken in een team waar samenwerken hoog in het vaandel staat;
  • Marktconform salaris;
  • Zeer aantrekkelijke overige arbeidsvoorwaarden, waaronder leaseauto, laptop, telefoon, goede pensioenregeling, een aantrekkelijke bonusregeling en een fietsregeling.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.