Make the difference as a

Stagiair Human Resources

Zoek je een stage waarbij je met alle aspecten van het HR vak in contact komt? Het HR team van Mediq Nederland zoekt een leergierige, energieke en enthousiaste Stagiair Human Resources die ruimte krijgt om zich te verdiepen in het HR vak en daarnaast kan gaan kiezen uit een eigen onderwerp, waarbij wij bijvoorbeeld denken aan Talent Acquisition en Vitaliteit. Bij Mediq in Utrecht bieden wij een leerzame stageplek voor een derdejaars Bachelor Human Resources stagiair of zelfs strategisch afstudeeronderzoek voor degene die zich wil ontwikkelen op het vlak van HR.

Wat ga je doen?

Naast dat je ervaring opdoet in een dynamische organisatie waarin veel gebeurt op HR-vlak, kun je eveneens jouw vernieuwende visie en kersverse kennis kwijt. Want we willen aan jou een hoop leren, maar ook van jou!

Wij vragen jou dan ook om mee te denken en werken aan verbeterprocessen van de HR-afdeling. Naast een leerzame en leuke periode binnen ons HR team krijg je ook de kans om je ook op andere vlakken te ontwikkelen en gebruik te maken van onze learning academy. Als stagiair HR bij Mediq krijg je een aantal taken van de HR afdeling toegewezen als jouw verantwoordelijkheid. Jij pakt deze zelfstandig op en je bent niet bang om vragen te stellen als je er niet uitkomt, want je collega’s staan uiteraard voor je klaar om je te helpen.

Ook werk je mee aan het uitwerken van projecten die op deze afdeling aan de orde zijn. Wij staan open voor jouw input, zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om je te gaan verdiepen in Talent Acquisition of in Duurzame Inzetbaarheid.

Wat bieden wij?

Bij Mediq bieden wij je een stageplek binnen een internationale speler in de medische wereld. Er is ruimte voor eigen initiatief en inzicht. De startdatum en werkdagen zijn wat ons betreft in overleg, bij voorkeur start je in het najaar van 2021. De stagevergoeding voor deze stageplaats bij Mediq is EUR 629,00 per maand.

Wat breng je mee?

  • Volgt op dit moment een Bachelor opleiding en zit in het 3e of 4e jaar van de studie Human Resources of een aanverwante/soortgelijke studie
  • Uiterlijk per september 2021 beschikbaar voor minimaal 4 maanden
  • Communicatief sterk, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Energiek, teamplayer, leergierig, analytisch
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.