Make the difference as a

Medewerker HR Services

De HR- en personeelsadministratie bij Mediq is een centrale afdeling: het HR Service Center! Je gaat in de functie van Medewerker HR Services onderdeel uitmaken van onze enthousiaste HR afdeling. De medewerkers van het HR Service Center zijn voor medewerkers en managers van Mediq het eerste aanspreekpunt voor vragen over de HR processen, arbeidsvoorwaarden en salarisbetalingen. Je komt in een team van totaal 13 HR professionals waar geen dag hetzelfde is. Er is open en informele cultuur, waar het brengen van initiatieven en samenwerken zeer gewaardeerd wordt. Kom jij ons meehelpen om de gezondheidszorg van de toekomst vorm te geven?

Wat ga je doen?

Als medewerker HR Services ga jij zorgen voor een accurate personeels- en salarisadministratie. Je ondersteunt medewerkers, managers en HR Business Partners met betrekking tot arbeidsvoorwaarden en HR processen. Verder werk je als teamlid van het HR Service Center mee aan continue verbetering van de processen en de dienstverlening. De Medewerker HR Services rapporteert aan de Teamleider HR Service Center. Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Wat breng je mee?

  • Kennis van administratie en passie voor HR processen
  • Een aantal jaar werkervaring met het MS Office pakket en diverse HR informatiesystemen (idealiter met SAP SuccessFactors en Salarisadministratie)
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels
  • Jij bent analytisch ingesteld en kan nauwkeurigheid koppelen aan een hoog werktempo
  • Enthousiaste persoonlijkheid die uitstekend in staat samen te werken met alle betrokkenen

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.