Make the difference as a

Regieverpleegkundige

Thuis voel je je het best. Als mens kun je daar jezelf zijn, zelfstandig, in je eigen omgeving. Als patiënt kan dat vaak nog niet. Dan ben je aangewezen op een ziekenhuis. Mediq maakt het mogelijk om patiënten thuis te behandelen. Dit doen wij in samenwerking met ziekenhuizen, medisch specialisten, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties. Samen verbeteren wij de kwaliteit van leven voor de patiënt. We zien een toenemende vraag naar gespecialiseerde zorg thuis. Als regieverpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor het zorgdragen van alle activiteiten om deze patient veilig en goed thuis te behandelen. Je werkt hierbij nauw samen met medisch en verpleegkundig specialisten, ziekenhuisapothekers, gespecialiseerd verpleegkundigen en de patienten. Je geeft vertrouwen in de behandeling aan de patient thuis.

Wat ga je doen?

 • Je coördineert directe patiëntenzorg en bent verantwoordelijk voor de totale organisatie van medische en verpleegkundige zorg voor patienten die worden geselecteerd voor de thuisbehandeling va intraveneuze therapieën.
 • Vervult een spilfunctie tussen de verschillende zorgdisciplines van de geïncludeerde patiënt (medisch specialist, verpleegkundig specialist, apothekers, gespecialiseerd vpk, huisarts en patiënt).
 • Signaleert knel- en verbeterpunten rondom de overgang van ziekenhuis naar thuisbehandelingen.
 • Bevordert deskundigheid en coacht client en/of thuiszorgorganisatie.
 • Voert 1e intakegesprek met client.
 • Adviseert medisch specialisten, verpleegkundig specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen en apothekers bij vragen en problemen rondom de thuisbehandeling
 • Draagt zorg voor bereiken van zelfredzaamheid patient
 • Ontwikkelt en verbetert behandel- en zorgprotocollen, procedures en richtlijnen.
 • Levert inzichten en rapportages op voor de behandelaar.
 • Proactieve monitoring & compliance
 • Signaleert kansen in de markt en heeft een actieve bijdrage in de realisatie samen met Commercie en Category Management.

Wat breng je mee?

 • Verpleegkunde (HBO/5) bij voorkeur aangevuld met een Master Verpleegkundig Specialist
 • Minimaal 10 jaar ervaring als gespecialiseerd verpleegkundige
 • Kennis van infuus therapieën zoals immunologie, neurologie en hematologie, oncologie
 • Kennis van de organisatie van de gezondheidszorg
 • Minimaal 5 jaar ervaring in ziekenhuis verplaatste zorg.
 • Houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij door het bestuderen van wetenschappelijke artikelen en volgen van nationale en internationale congressen

Interne kandidaten genieten de voorrang voor deze vacature!
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Verpleegkundige Services

Binnen de afdeling Zorg & Services is een team van verpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen actief door heel Nederland. De (specialistisch) verpleegkundigen leveren optimale zorg, hulp- of serviceverlening op locatie aan eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.