Make the difference as a

Senior Product Owner Voorschrijf Systemen

Heb jij passie voor Healthcare en digitalisering? Wil je onderdeel zijn van een digitale transformatie binnen een grote Nederlandse speler in de gezondheidszorg? Dan is de functie van Senior Product Owner Voorschrijf Systemen iets voor jou! In deze functie kom je namelijk te werken in een uitdagende en veranderende omgeving waar Healthcare, digitalisering en innovatie hand in hand gaan.

Wat ga je doen?

Als onderdeel van het e-Business team bestaande uit 25 enthousiaste collega’s ben je medeverantwoordelijk voor alle digitale activiteiten in Nederland en België. Denk hierbij aan online marketing, content management, analytics, web management en merchandising voor de Healthcare markt in Nederland en België. Je werkt nauw samen met collega’s die Global actief zijn, het Digital IT team en de Sales, Marketing en Category Management afdelingen en natuurlijk onze klanten en partners. Tevens werk je intensief samen met de afdelingen Klantcontact en IT, zodat je zorgt voor het vergroten van de E-Business mindset binnen de organisatie. Je rapporteert in deze functie aan de Manager E-Business.

Binnen het E-Business team zul je de rol van Senior Product Owner Voorschrijf Systemen gaan vervullen. In de rol van Senior Product Owner lever je input voor het strategisch plan ten behoeve van het innovatieve domein waar jij verantwoordelijk voor bent en geef je vorm aan digitale oplossingen en adviseert en ondersteunt de business hierin proactief. Door initiatief te nemen in het verzamelen van klant- en productinformatie weet je feilloos wat er speelt en zet je nieuwe ontwikkelingen met de juiste prioriteit op de backlog. Je begeleidt definitie, design, development en deployment van (nieuwe) digitale oplossingen.

Wat breng je mee?

Je bent een gedreven persoonlijkheid die graag verantwoordelijkheid neemt en zich continu wil ontwikkelen. Je laat zien dat je sterk bent in het bouwen en onderhouden van interne en externe relaties en hebt overtuigingskracht om mensen mee te krijgen in de weg die we met onze voorschrijf systemen in willen slaan, waarbij data een steeds belangrijkere rol in de besluitvorming speelt. Je bent communicatief sterk, probleemoplossend en bent gedreven om deadlines te halen.

Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO of wetenschappelijke opleiding, bij voorkeur in een technische richting.
  • Kennis van en ervaring met de ontwikkeling van e-commerce- en digitale klantoplossingen.
  • Minimaal 6-10 jaar relevante werkervaring als Senior E-Business Specialist / Senior Product Owner / Project Manager binnen een digitale omgeving.
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in het voeren van de regierol en het nemen van ketenverantwoordelijkheid bij digitale verbetertrajecten.
  • Ervaring met het aansturen van teams bestaande uit technische en niet technische rollen.
  • Ervaring met scrum & agile projectmanagement, schakelen met stakeholders, kennis en inzicht in nieuwe communicatievormen en trends op het gebied van e-business.
  • Een net zo goede beheersing van de Engelse taal als de Nederlandse.
  • Een buiten de gebaande paden mentaliteit en out-of-the-box gedachtegang om tot innovatieve oplossingen te komen.
  • Bij voorkeur ervaring binnen healthcare en web development trajecten.
  • Bereidheid tot reizen (2 tot 5 klantbezoeken per kwartaal).
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

e-Business & Innovation

Het e-Business en Innovation team bestaat uit een groep van circa 30 professionals die zich bewegen op vlak van innovatieve oplossingen voor Health programma's. Zij staan aan het begin van innovatieve veranderingen die Mediq nog dichter bij patienten en eindgebruikers brengen, en waarmee voorop willen lopen in vernieuwingen in de gezondheidszorg.
e-Business & Innovation

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.