Make the difference as a

RA Manager Digital Innovation

Binnen ons Digital & Innovations team is ruimte ontstaan voor een Regulatory Affairs Manager met een digitale focus. Het internationaal opererende team bestaat uit Product Owners, Solution Specialisten en Developers.

Wat ga je doen?

Mediq ontwikkelt al een aantal jaren digitale services (o.a. apps en platforms) om patiënten en zorgverleners dichter op elkaar aan te laten aansluiten. Denk hierbij aan zorg monitoring en digitale support voor chronisch zieke mensen in breedste zin. Werken met oplossingen voor patiënten en patiëntdata vereist een nauwgezette kwaliteitsborging en vastlegging van essentiële rapportages. In het jargon aangeduid als regulatory compliance.

Ons zorglandschap maakt een snelle groei mee, mede door technische ontwikkelingen, maar ook door Covid en regelgeving. Door deze ontwikkelingen is innovatie in de zorg van significant van belang gebleken, wat ook nu verdere ontwikkelingen door Mediq een boost zal blijven geven. De internationale samenwerking in Mediq en de verdere ontwikkeling van digitale proposities vergt een solide regulatory compliance.

Jouw rol is een essentieel deel van het team van product owners, solution specialisten en developers. Hierdoor worden, bij iedere innovatie, compliance naar internationale standaarden en essentiële vereisten in scope gehouden en ook vastgelegd.

Het RA en QA proces zal binnen het team door jou worden verbeterd en in de organisatie worden geborgd. Daarmee geef je ondersteuning aan het team in alle leading RA en QA activiteiten.

Wat breng je mee?

 • Een relevante opleiding op universitair niveau.
 • Zowel uitstekende Nederlandse als Engelse taalbeheersing
 • Je bent bekend met dossier vorming en hebt inzicht in wat er nodig is om aan alle regels te voldoen.
 • Je hebt ervaring met schrijven van een technisch dossier
 • Je hebt ervaring met risico management binnen het digitale domein (liefst ook in het medische domein)
 • Je hebt ervaring met of bent betrokken geweest bij software ontwikkeling (apps & platforms)
 • Je hebt ervaring met data, security en privacy
 • Je hebt affiniteit met innovatie in de zorg
 • Je hebt affiniteit met digitale innovatie in de zorg en hebt ervaring met software ontwikkeling.
 • Het is een pre als je ervaring hebt in het werken met notified bodies, en/of kennis hebt van MDR regelgeving
 • Tenslotte beschik je over affiniteit met softwareontwikkeling en digitale innovatie
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor een goede dienstverlening aan onze klanten. We hebben vanuit Utrecht contact met alle klanten, leveranciers, maar ook de overheid en verzekeraars. Dagelijks worden vanuit Utrecht duizenden klanten geholpen en geïnformeerd. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie van Mediq en internationale stafafdelingen, waaronder bijvoorbeeld finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 verschillende medewerkers én alle aspecten van onze business.

e-Business

Het e-Business team Mediq Benelux bestaat uit een groep van circa 25 professionals die zich richten op het verder ontwikkelen van de Mediq websites en portalen. De team valt onder de afdeling Marketing & Communicatie. Zij helpen mee aan de innovatie rondom verdere ditgitalisering om Mediq nog dichter bij patienten en eindgebruikers brengen, en waarmee voorop willen lopen in vernieuwingen in de gezondheidszorg.
e-Business & Innovation

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.