Make the difference as a

Rayonmanager Zorginstellingen Noord Nederland

Combineer jij talent voor ondernemerschap en oplossingsgerichtheid met passie voor gezondheidszorg, sales en tevreden klanten? En ben je sterk in samenwerken, positioneren en verkopen van concepten en het monitoren en analyseren van de verkoopresultaten? Weet je als geen ander hoe je ervoor zorgt dat de afspraken gemaakt, geïmplementeerd én nagekomen worden? Kom ons dan helpen om de zorg van de toekomst vorm te geven.

Wat ga je doen?

Als Rayonmanager Zorginstellingen bij Mediq ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de afzet in jouw regio, het afspreken en vervullen van contractafspraken en het behalen van de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Je signaleert kansen en bedreigingen en neemt proactief actie. Dit doe je samen met de productspecialist en worden jullie ondersteund door andere Mediq-afdelingen zoals marketing, category management, customer service, contract & tender en logistiek.

Je bezoekt inkopers, (zorg)managers, hoofden facilitair, afdelingshoofden en zorgprofessionals, bouwt nieuwe relaties op en verstevigt bestaande relaties. Je fungeert als contactpersoon voor de klant in de meest ruime zin van het woord. Je introduceert en verkoopt onze vernieuwende (zorg)concepten, adviseert over het assortiment en de logistiek, en zorgt voor contracten en offertes. Vanuit je focus op de medische en facilitaire groothandel draag je bij aan de ambities en groei van Mediq.

Wat breng je mee?

  • Je bent een daadkrachtige, verbindende en gedreven persoonlijkheid
  • Je hebt een bacheloropleiding afgerond en minstens drie jaar relevante werkervaring
  • Je bent thuis in de medische en facilitaire groothandel en kent de werking van deze markt
  • Je weet ontzettend veel van verkoop en verkooptechnieken en samenwerken met andere afdelingen
  • Je werkt doelgericht en maakt goed gebruik van Excel en andere analytische tools
  • Je hebt potentie om door te groeien
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Sales

Onze salesteams zijn verantwoordelijk voor het realiseren van groei in de zorgmarkt en continuïteit van Mediq als marktleider. Dagelijks zijn onze sales collega's hard aan het werk om relaties met (potentiële) klanten te bouwen en onderhouden en om verdere groei mogelijk te maken met aantrekkelijke marktproposities.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.