Make the difference as a

Continuous Improvement Specialist 2021

Heb jij ervaring in het verbeteren en optimaliseren van processen en heb je zin om ons team te komen versterken? Dan zijn we op zoek naar jou! We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die aan de slag wil bij Mediq als Continuous Improvement Specialist (CIS) binnen het Customer Care Center.

Wat ga je doen?

Als Continuous Improvement Specialist ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de Continu Verbeteren Cyclus binnen het Customer Care Center. Dit betekent dat we processen optimaliseren (waarde toevoegen), automatiseren/robotiseren of elimineren. Het resultaat zien we vervolgens in een betere kwaliteit, een hogere medewerker tevredenheid, een hogere efficiency of een combinatie van deze elementen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de borging van domein specifieke SAP processen in samenwerking met de business en IT. Je geeft ondersteuning aan Klantcontactspecialisten, key users en staat in nauw contact met Solution management en de verantwoordelijken binnen Mediq op het vlak van Business Continuity Management.

Deze functie betekent werken in een uitdagende en veranderende omgeving waar healthcare, digitalisering en innovatie gecombineerd worden. Het Customer Care Center binnen Mediq Nederland is een groeiende afdeling, waarvoor wij op zoek zijn naar een professional met een proactieve instelling die graag samen met collega’s een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van Mediq.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring met het verbeteren en optimaliseren van processen. Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met het gebruiken van de Lean Six Sigma methodiek. Je bent zelfsturend en -startend, bent klantgedreven, kunt goed samenwerken en je weet je analytische skills en oordeelsvorming goed toe te passen.

Je kunt goed overweg met verschillende systemen, hebt kennis van Excel en de nodige ervaring in het maken van analyses en rapportages. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van SAP CRM en ben je bekend met werkzaamheden rondom business continuity management (BCM).

Tot slot heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Experience & Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.