Make the difference as a

Backoffice medewerker

Altijd al administratief werk met klantcontact willen combineren in de zorg? Word backoffice medewerker bij Mediq in De Meern.

Wat ga je doen?

Als backoffice medewerker in De Meern ga je aan de slag bij Mediq, een bedrijf dat mensen met chronische of ernstige gezondheidsproblemen ondersteunt met de dagelijkse zorg. Je houdt je in deze functie bezig met administratieve backoffice taken. Je kunt hierbij denken aan het verwerken van binnenkomende post en mail, en het beoordelen van aanvragen voor persoonlijke machtigingen en verantwoordingen van huisartsen. Het is belangrijk dat je een kritische blik hebt en alert bent op afwijkende zaken.

Naast deze administratieve taken bel je soms outbound met bestaande klanten van Mediq om te controleren of apparatuur, zoals infuuspompen, nog in bezit zijn. Verder heb je contact met zorgverzekeraars om onder andere goedkeuringen aan te vragen. De uitkomsten van deze gesprekken verwerk je weer in de betreffende systemen. Je toetst aanvragen en beoordeelt deze met behulp van richtlijnen en overeenkomsten en onderhoudt goede contacten met je collega’s bij klantcontact. Er vindt dus lekker veel afwisseling plaats tussen administratieve taken en het onderhouden van klantcontact. Dit alles doe je om ook achter de schermen onze klant te helpen zich meer mens en minder patiënt te laten voelen.

Wat breng je mee?

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring met Excel en SAP is een pré;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
  • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en met klantcontact.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan met zowel backoffice als outbound werkzaamheden binnen kantoortijden;
  • Een mooi salaris van €12,15 bruto per uur;
  • Reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Werkzaamheden zullen voornamelijk op kantoor plaatsvinden maar ook deels thuis;
  • Doorgroeimogelijkheden.
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Experience & Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.