Make the difference as a

Medewerker Technische Service Buiten (Landelijk)

Mediq levert medisch technische apparatuur aan ziekenhuizen, huisartsen, particulieren en verpleeghuizen. Denk aan infuusapparaten, dialyse-, beademing, en alle apparaten die je bij de huisarts vindt. Deze apparatuur dient onderhouden te worden volgens voorschrift en wetgeving. Daarvoor heeft Mediq een eigen specialistische technische dienst, bestaande uit de binnendienst in Bleiswijk en de buitendienst die actief is door heel Nederland. Voor onze buitendienst zoeken wij een ervaren technicus met ruime ervaring in medische techniek.

Wat ga je doen?

Mediq levert medisch technische apparatuur aan ziekenhuizen, huisartsen, particulieren en verpleeghuizen. Denk aan infuusapparaten, dialyse-, beademing, en alle apparaten die je bij de huisarts vindt.

Je werkt zelfstandig, maar maakt deel uit van het team Services Buiten. In principe werk je vanuit je eigen regio. Je werkt in deze rol nauw samen met de afdeling planning en de verpleegkundigen van Mediq. In het veld ben je het ene moment bij een huisartsenpraktijk en het volgende moment bij de patiënt thuis. Om de continuïteit van therapie te waarborgen hebben wij een 24/7 storingsdienst, waar jij na een gedegen inwerkperiode ook deel van gaat uitmaken. Bij het leveren van zorg, staan kwaliteit en veiligheid voorop; dat is ons uitgangspunt.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • zelfstandig beoordelen status apparatuur conform protocol t.b.v. besluit uit te voeren servicehandeling
 • uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan standaard medische apparatuur
 • dagelijks realiseren van geplande en toegewezen opdrachten en instellen van apparatuur die de desbetreffende dag wordt verstuurd naar klant
 • instrueren van klant / gebruiker
 • opmaken servicerapport (en bespreken met klant)
 • administratief verwerken van geplande opdracht na uitvoering
 • beheren van technisch gereedschap en leenapparatuur
 • voorraadbeheer verbruik materialen en onderdelen
 • signaleren van trends in verstoringen van apparatuur

Wat breng je mee?

 • Afgeronde relevante MBO opleiding - algemene techniek /technische richting
 • MTA/MTB is een pré
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een gelijksoortige functie
 • Je combineert uitstekende communicatieve vaardigheden, met een klantgerichte houding
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis en ervaring met automatiseringssystemen
 • Belangrijkste competenties: zelfstandigheid, flexibiliteit, stressbestendigheid en probleemoplossend vermogen, verantwoordingsgevoel.
 • In bezit van rijbewijs B
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Zorg & Services

Binnen de afdeling Zorg & Services is een team van technische medewerkers, verpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen actief door heel Nederland. De (specialistisch) verpleegkundigen en technische medewerkers leveren optimale zorg, hulp- of serviceverlening op locatie aan eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen. In Bleiswijk zorgt een team van betrokken collega’s ervoor dat alle benodigde medische apparatuur beschikbaar is.

Dit doen zij in de overtuiging dat zij wezenlijk bijdragen in de kwaliteit van leven voor onze patiënt, waar mogelijk in de thuissituatie.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.