Make the difference as a

Klantcontactspecialist Infuus

Voor de afdeling Special Care zijn we op zoek naar een Klantcontactspecialist voor Infuus. Dit betreft een tijdelijke waarneming van deze functie. Als Klantcontactspecialist ben jij de inhoudelijk expert en ervaren product- en processpecialist. Je bent werkzaam binnen de afdeling Klantcontact, Zorg & Services. Je bent de inhoudelijke vraagbaak voor de medewerkers op de afdeling, de Teamleider en Manager Klantcontact en voor de afdeling Customer Experience & Support. Je verzorgt input voor de SLA besprekingen en neemt deel aan de overleggen met Sales en Marketing voor het betreffende aandachtsgebied als inhoudelijk specialist. Je bent commercieel ingesteld en gedreven om service te verlenen aan klanten en patiënten. Je stelt klantgemak en kwaliteit voor de klant voorop, maar verliest het bedrijfsbelang niet uit het oog. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en blijft pro-actief op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw aandachtsgebied. Deze aspecten zijn van groot belang om met elkaar een succesvol en gemotiveerd team neer te zetten. Volwassenheid, openheid, betrokkenheid, respect en het nakomen van afspraken zijn belangrijke waarden. Jouw standplaats is De Meern en het betreft bij voorkeur een functie voor 40 uur per week. Je rapporteert aan de Manager Klantcontact.

Wat ga je doen?

 • Je zorgt voor een continue up to date kennis met betrekking tot producten, diensten, applicaties en processen.
 • Je hebt inzicht in processen binnen de afdeling Klantcontact, je komt proactief met verbetervoorstellen en adviseert de Teamleider(s) Klantcontact en Manager Klantcontact.
 • Je beantwoordt complexe vragen van de medewerkers en leidinggevenden binnen de afdeling Klantcontact.
 • Je werkt nauw samen met de afdelingen Customer Experience & Support met als doel procesbeheersing, procesverbetering, verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening en verhogen van de first time right te realiseren.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken KPI’s.
 • Je neemt structureel deel aan de commerciële overleggen als inhoudelijk specialist en bent de vertegenwoordiger van Klantcontact in dit overleg (bijvoorbeeld voor SLA besprekingen).
 • Je bent vanuit Klantcontact verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan het commerciële plan en voor de doorvertaling naar Klantcontact. Hiertoe werk je nauw samen met de Salesmanager en de Category Manager.
 • Je draagt vanuit jouw kennis en expertise proactief bij aan de commerciële agenda en aan de implementatie en uitvoering daarvan binnen Klantcontact. Je draagt zo je steentje bij aan commerciële initiatieven zoals productsturing, retentie, verhoging klanttevredenheid en implementatie van nieuwe commerciële proposities. Daartoe schakel je op jouw afdeling effectief met de Teamleider(s) Klantcontact, de Manager Klantcontact en de afdeling Customer Experience & Support.
 • Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van relevante informatie en documenten in de kennisbank voor jouw aandachtsgebied.
 • Je neemt deel aan projecten die relevant zijn binnen jouw aandachtsgebied of Klantcontact breed.
 • Je geeft trainingen op de afdeling Klantcontact.
 • Je signaleert knelpunten op basis van data, initieert voorstellen ter verhoging van efficiency en effectiviteit in processen, systemen, procedures en implementeert deze, in samenwerking met de betrokken afdeling(en) en collega’s.
 • Je bent pro-actief en werkt actief mee aan het behalen van doelstellingen waar de afdeling Klantcontact, Zorg & Services in samenwerking met Marketing zich aan commiteert.
 • Op regelmatige basis spring je bij in het dagelijkse proces.

Wat breng je mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring. Je hebt uitstekende kennis van producten, diensten, applicaties en processen. Je bent hierin de expert.

Belangrijk voor een goede uitoefening van deze functie is dat je naast de inhoudelijk expert ook in staat bent om deel te nemen in het commercieel overleg en hierbij de afdeling Klantcontact kan vertegenwoordigen. Je hebt naast een duidelijke affiniteit met de zorg ook een sterke commerciële drive. Je bent een zelfstarter en zelfstandig maar zoekt ook de samenwerking op. Vanzelfsprekend staat het leveren van kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en ben je gericht op het behalen van het ‘Best in Class’ niveau voor de afdeling Klantcontact.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Experience & Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.