Make the difference as a

Contentmarketeer

Met pakkende content en een slimme aanpak willen wij patiënten en zorgmedewerkers boeien, ondersteunen en aan Mediq verbinden. Online is key. Hiervoor zoeken we een content marketeer die ons helpt om de contentstrategie op te pakken en zorgt dat onze verhalen gezien, gehoord en gedeeld worden. Een verhalenverteller vol creatieve ideeën, die naast versterking van ons merk voor meer engagement en nieuwe leads zorgt. Herken jij je in dit beeld? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

 • Je bouwt verder aan onze content- en socialmediastrategie en ontwikkelt contentplannen.
 • Je ontwikkelt en publiceert creatieve, activerende content op onze ‘owned & earned’ media. Denk aan social posts, bouwen aan ons YouTube-kanaal, blogs, video’s en websiteteksten. Daarbij lever jij de redactie en vormgeving met een focus op kwaliteit en conversie.
 • Je schrijft converterende teksten die goed vindbaar zijn in Google: je meet alle kanalen en stuurt waar nodig bij. Ook doe je onderzoek naar keywords om content te optimaliseren en te bepalen welke content we voor specifieke doelgroepen moeten ontwikkelen.
 • Je analyseert de resultaten, doet onderzoek naar verbetermogelijkheden en stuurt continu bij voor het beste resultaat.
 • Je werkt nauw samen met specialisten op het gebied van PR, communicatie, contentmanagement, SEO en e-mail, en met product owners en marketingmanagers.

Wat breng je mee?

 • Je bent een storyteller die met gemak converterende content maakt: in tekst, beeld en video.
 • Je hebt ervaring met contentstrategie en -planning en volgt de laatste trends.
 • Je hebt affiniteit met SEO en schrijft met zowel bezoekers als zoekmachines in je achterhoofd.
 • Je bent creatief én datadriven, hebt oog voor kwaliteit, probeert graag iets nieuws en gaat voor het beste resultaat
 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt kennis van systemen zoals Sitecore CMS, Google Analytics, Adobe Photoshop en InDesign. Ervaring met Coosto is een pre.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling door middel van scholing en on-the-job coaching. Ook bieden we een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden volgens onze CAO met o.a.:

 • Marktconform salaris
 • 26,5 vakantiedagen
 • Extra Uitkering
 • Leuke collega’s

Bij Mediq werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Marketing

Het marketingteam van Mediq is een gedreven team van professionals die het elke dag weer beter willen doen. We spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van de toekomst van zorg. Onze plannen zijn ambitieus, onze mensen gepassioneerd. We beginnen elke dag met de vraag: hoe kunnen we zorg bieden die nog beter en betaalbaar is?
We richten ons op het aanbieden van een onderscheidend product- en dienstenpakket voor de bestaande én toekomstige klantvraag. Belangrijke taken zijn het ontwikkelen van een multichannel propositiebeleid dat binnen de strategie van Mediq past. Marketing selecteert en onderhoudt het product- en dienstenassortiment en is verantwoordelijk voor het merkenbeleid.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.