Make the difference as a

Kwaliteitsmanager

Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitschecks en kalibraties op de afdeling Customer Care Center. Alle activiteiten van de Kwaliteitsmanager zijn gericht op het vergroten van de interne kwaliteit met als doel het verhogen van de klanttevredenheid, effectiviteit en commerciële slagkracht. Je zet in denken en doen de klant voorop en hebt een beter resultaat voor Mediq daarmee in een juiste balans.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, doorontwikkelen en sturen van de continue verbetercyclus, gebaseerd op de klantfeedback loop.
  • Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit en efficiency van de afdeling en de aansluiting bij de uniforme processen van de Mediq Nederland organisatie.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de monitoring van de klantfeedbackloop, juiste registratie, doorlooptijd en correcte afhandeling en rapportage daarop.
  • Je bewaakt de kwaliteit van de klantbediening door regelmatig kwaliteitschecks uit te voeren ten behoeve van de PDCA.
  • Je vertaalt de bevindingen van jouw kwaliteitscontroles (QM) naar aanbevelingen ter verbetering van de dienstverlening en stuurt mee aan de voorkant in de klantcontactteams, waarbij je in nauwe samenwerking met de Klantcontact Managers en Teamleiders direct de kwaliteit van de klantbediening positief beïnvloedt.
  • Je organiseert kalibratiesessies met Teamleiders en/of Klantcontact Specialisten waarin je met hen klantgesprekken evalueert en samen mogelijkheden tot verbetering bepaalt.
  • Je coördineert, stemt af en bewaakt de kwaliteit van hulpmiddelen die ten dienste staan van de Medewerker Klantcontact.
  • Je levert in multidisciplinaire teams je bijdrage op het gebied van kwaliteitsmanagement. Als Kwaliteitsmanager ben je werkzaam op de diverse Klantcontact locaties.
  • Je draagt actief de cultuurwaarden uit naar Management, Staf, Teamleiders, Klantcontact Specialisten en Medewerkers Klantcontact.

De standplaats is De Meern (hoofdkantoor) en het betreft een functie voor 40 uur per week. De Kwaliteitsmanager rapporteert aan de Lead Customer Experience & Channelmanagement. Tevens is er een dotted line met de QA Manager Benelux.

Wat breng je mee?

Je hebt een HBO/Academisch werk- en denkniveau en hebt affiniteit met Klantcontact afdelingen en Verpleegkundige zorg. Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring met verbeter- en veranderprocessen.

Je bent in staat om verbindend samen te werken in de breedte van Mediq. Je kunt uitstekend plannen, organiseren, vernieuwen, onderhandelen, analyseren, motiveren, coachen en rapporteren. Je kunt goed werk in teamverband. Je bent stressbestendig en hebt een goed ontwikkeld empathisch vermogen.

Je hebt een uitstekend besef van de commerciële belangen van de organisatie en houdt hierbij de kwaliteit hoog. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal.

Wat biedt Mediq?

Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Verder bieden we je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Experience & Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.