Make the difference as a

HR Business Partner

Ben jij een ambitieuze HR Business Partner die zich thuis voelt in een veranderende omgeving waar jij als strategisch partner het verschil kan maken en alle aspecten van het HR vak kan raken? Dan is deze functie misschien iets voor jou! Wij zoeken voor onze commerciële Business Unit, bestaande o.a. uit Sales, Marketing en Category Management een HR Business Partner. Kom jij ons meehelpen om de gezondheidszorg van de toekomst vorm te geven?

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner ben jij dé sparringpartner en adviseur voor het management en medewerkers op uiteenlopende vraagstukken. En je helpt mee aan het verbeteren van onze employee journey, waarmee we het werken bij Mediq nog uitdagender en plezieriger willen maken.
Je houdt je bezig met een breed scala aan people thema’s zoals leadership, talent ontwikkeling, learning & development, performance management, compensation & benefits en wellbeing. Je schakelt op deze onderwerpen gemakkelijk tussen advisering, strategie en implementatie. Je coacht/support management op people vraagstukken en zorgt er samen met hen voor dat de talenten in het team optimaal benut worden. Daarnaast staat er komend jaar een aantal strategische HR projecten op de agenda, varierend van het optimaliseren van de employee journey, duurzame inzetbaarheid, borgen van verdere groei van Mediq en het bijdragen aan intiatieven om een ‘high performance cultuur’ neer te zetten.

De afeling HR bij Mediq Benelux bestaat uit circa 20 collega´s, bestaande uit een Director HR, een vijftal HR Business Partners, HR Services afdeling en drie Specialisten (C&B, Educatie & Recruitment).

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding op Bachelor niveau
 • Minimaal drie jaar ervaring in een brede HR adviesfunctie
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling en verandertrajecten. Je bent dan ook zelf startend, zelfstandig, creatief en analytisch ingesteld
 • Je bent ook gewend om graag operationele vraagstukken op te lossen, samen met de lijn.
 • Je bent een inspirerende en stevige professional
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk).

Deze procedure is uitbesteed aan Compagnon Werving & Selectie, alle reacties worden derhalve doorgestuurd en door Compagnon in behandeling genomen.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?
 • Een salaris tussen € 5.000 - € 6.000
 • 26,5 vakantiedagen (met mogelijkheid om bij te kopen)
 • Extra Uitkering
 • Mobiliteit oplossingen zoals fiets van de zaak
 • Goede kantoorfaciliteiten ingericht op het werken van nu
 • Leuke collega’s

Bij Mediq werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

HR

Ons HR-team telt ongeveer 20 bevlogen HR-professionals die op hun eigen manier bijdragen aan de groei van de organisatie door o.a. optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.

De HR-afdeling bestaat uit de onderdelen Compensation & Benefits, Training & Development, HR ServiceCenter en HR Business Partners. Belangrijke thema’s zijn de groei van de organisatie door optimalisatie van de sales- en marketingteams, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en strategische personeelsplanning.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.