Make the difference as a

Beherend Apotheker

Is de klant voor jouw een grote drijfveer? Kun je goed samenwerken met andere afdelingen en word je enthousiast van het behalen van een mooi resultaat? Wellicht is de vacature van Beherend Apotheker dan iets voor jou! We zijn op zoek naar een ervaren Apotheker voor onze Mediq Apotheek in Bleiswijk. Mediq zorgt er voor dat specialistische geneesmiddelen bij de patiënt thuis bezorgd worden. En indien nodig zorgt Mediq er voor dat een verpleegkundige de patiënt thuis helpt bij het toedienen van het geneesmiddel.

Wat ga je doen?

Als Beherend Apotheker bij Mediq ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging en het verlenen van kwalitatief hoogwaardige farmaceutische zorg binnen onze specialistische apotheek en zie je toe op de medicatiebewaking en medicatiebegeleiding. Je zorgt voor een tijdige en juiste verstrekking van de voorgeschreven medicatie, controleert de receptgang en geeft adequate voorlichting. Je realiseert een efficiënte en effectieve operatie binnen de apotheek (logistiek, klant en zorg) en zorgt voor en toezicht op de juiste samenstelling van het assortiment.

Je hebt een belangrijke rol naar interne stakeholders toe en bent het aanspreekpunt voor alle afdelingen binnen de organisatie van Mediq, onze patiënten en artsen.

De Apotheek is onderdeel van het Customer Care Center van Mediq. Je gaat werken in een gemotiveerd, professioneel en bevlogen team van professionals waaronder een 2e Apotheker, een Pharmaceutisch manager en 10 Apothekersassistentes.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde WO opleiding Farmacie plus afgeronde specialisatie / registratie. Je hebt actuele farmaceutische en farmacotherapeutische kennis.

Je bent communicatief zeer vaardig en je hebt het kwaliteitsgericht werken volgens de HKZ NAN hoog in het vaandel staan. Je voelt je er verantwoordelijk voor dat onze patiënten op tijd hun specialistische geneesmiddel thuis ontvangen en indien nodig zorg je ervoor dat er een verpleegkundige bij de patiënt thuis komt. In de toekomst ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en controleren van ad hoc bereidingen. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.

De standplaats voor deze functie is Bleiswijk maar je bent ook regelmatig werkzaam op het hoofdkantoor in De Meern.

Bleiswijk

Mediq Bleiswijk

Mediq Pharma Services, onze apotheek bevindt zich in Bleiswijk tezamen met ons hupermoderne Fulfillment Center. Vanuit Bleiswijk zorgen we ervoor dat (specialistische) geneesmiddelen bij hun patiënten thuis bezorgd worden. De apotheek is onderdeel van Mediq Nederland en heeft raakvlakken met de diverse disciplines binnen Mediq. Een belangrijk aspect in de apotheek van Mediq Pharma Services is dat de patiënten bij Mediq Pharma Services niet aan de balie komen, maar dat de medicatie altijd wordt bezorgd.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Experience & Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.