Make the difference as a

Medewerker Klantcontact C

Wil jij graag doorgroeien binnen Klantcontact en heb je interesse in de functie van Medewerker Klantcontact op C niveau? Voor het team MPS zijn we op zoek naar een medewerker die graag deze stap willen maken. In deze functie rapporteer je aan de Teamleider Klantcontact. Let op! Er is al wel een duidelijke voorkeur kandidaat, hou hier rekening mee wanneer je solliciteert.

Wat ga je precies doen in deze functie?

 • Als medewerker Klantcontact C verwerk je reguliere en complexe orders en taken zelfstandig.
 • Je levert een bijdrage aan de ondersteuning van minder ervaren medewerkers bij uitvoering van hun werkzaamheden.
 • In samenwerking met de teamleider Klantcontact draag je zorg voor het op niveau houden van de kwaliteit van het team.
 • Je ondersteunt de teamleider Klantcontact in de benodigde afstemming en coördinatie binnen het team, zodat de juiste inzet geborgd wordt voor het behalen van de (dag) resultaten.
 • Je initieert proactief onderbouwde, concrete, haalbare en relevante verbetervoorstellen voor klant -en werkprocessen voor een (deel)PMC/marktgebied.
 • Je voert specifieke en complexe taken uit.
 • Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van interne- en externe klantcontacten (vragen, verzoeken, problemen, klachten, administratieve taken) afkomstig uit alle kanalen en het verstrekken van informatie aan de klant/ over het assortiment, het product, de beschikbaarheid, levertijd, en bezorging van producten:
 • Je bent verantwoordelijk voor het binnen de gestelde norm aannemen en verwerken van de werkzaamheden (telefoon, mail, chat, orderinvoer of overige complexe administratieve taken), zodat de resultaten die gesteld zijn voor deze activiteiten behaald worden
 • Je bent verantwoordelijk voor het op een juiste wijze registeren, verzamelen, invoeren, controleren, verwerken en bewaken van klantcontacten, orders en overige gegevens in SAP en andere systemen, en indien nodig het invoeren van spoedorders, klant specifieke orders zodat de resultaten die gesteld zijn voor deze activiteiten behaald worden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het juist interpreteren van klantvragen en het afstemmen van het eigen gedrag op de behoefte en het type klant inclusief Keyaccounts (klant specifieke afspraken/contracten).
 • Je zorgt voor het registreren van alle type klachten en klachten met een financieel gevolg en zorgen voor de afhandeling van klachten conform klachtenprocedures inclusief terugkoppeling naar melder van klacht.
 • Ook ben je bezig met het adviseren van klanten op pro- en reactieve wijze. Je analyseert tijdens het afhandelen van het klantcontacten het klantgedrag zodat tijdens een contact (gesprek, mail, chat etc.) een commercieel aanbod kan worden gedaan en de klant een passend aanbod heeft.
 • Je zorgt voor het bijhouden van de persoonlijke kennis door het op structurele basis raadplegen van de beschikbare informatie en het actief deelnemen aan trainingen.

Wat is jouw achtergrond?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met procesoptimalisatie. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring bij Mediq of minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij een andere werkgever. Je hebt affiniteit met zorg en/of medische branche en ervaring met klantcontact. Je bent systeemvaardig en hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent commercieel vaardig.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Experience & Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.