Make the difference as a

Stagiair Marketing

Mediq is een leverancier van medische hulpmiddelen. En die hulpmiddelen leveren we niet alleen aan ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en fysiotherapeuten. Nee, we leveren ook rechtstreeks aan de patiënt. Denk bijvoorbeeld aan patiënten met een chronische aandoening.

Wat ga je doen?

We zoeken iemand die met ons mee wil denken en bouwen aan nieuwe marketing campagnes. Jij ondersteunt bij het doen van verdiepend marktonderzoek. Het actief ondersteunen bij het maken van marketingplannen en het actief ondersteunen van de Marketing Managers bij de uitvoering van de dagelijkse activiteiten. Wil je ervaring opdoen op een breed gebied binnen Marketing en wil je hierover meer te weten komen? Dan is dit een mooie stage om hier meer ervaring over op te doen.

Je merkt het al, een flinke uitdaging maar vooral een hele nobele taak omdat je impact gaat hebben op mensen die in de zorg werken maar ook mensen die zorg nodig hebben. Hoe je dit verder gaat aanpakken? Je komt in een team van marketeers terecht, die allen hun eigen expertise hebben. Genoeg mensen om je heen die je een handje willen helpen, maar enige zelfstandigheid wordt wel gewaardeerd.

Wat breng je mee?

We zoeken een HBO student die communicatief sterk in zijn of haar schoenen staat. Iemand die bereid is om actief mee te werken in het team, al goed onderlegd is in Excel en PowerPoint en sterk is in het ondersteunen bij het plannen van marketing activiteiten. We zoeken iemand die in de richting van Commerciële Economie/Marketing studeert.

Wat bieden wij?

Een leerzame stage in een dynamische branche, na deze stage zul je een goede bagage hebben voor je carrière. Je werkt daarnaast veel met andere Marketeers en Communicatieadviseurs. Maar je zult ook met veel andere afdelingen in contact komen.

We bieden een meewerkstage voor 4 dagen per week (waar we ruimte bieden voor een eigen opdracht vanuit school). De startdatum is in overleg en de duur van de stage is 6 maanden. Je werkt ongeveer de helft van de tijd op kantoor en de andere helft ben je thuis aan het werk. We bieden een stagevergoeding van € 350 per maand en we zijn gevestigd in de Meern, wat vanaf Utrecht Centraal met het OV uitstekend te bereiken is.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Marketing

Onze marketingcollega's richten zich op het aanbieden van een onderscheidend product- en dienstenpakket voor de bestaande én toekomstige klantvraag. Belangrijke taken zijn het ontwikkelen van een multichannel propositiebeleid dat binnen de strategie van Mediq past. Marketing selecteert en onderhoudt het product- en dienstenassortiment en is verantwoordelijk voor het merkenbeleid.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.