Make the difference as a

Medewerker Klantcontact C - Infuus

Voor de afdeling Special Care zijn we voor het team Infuus op zoek naar een Medewerker Klantcontact C. In deze functie rapporteer je aan de Teamleider Klantcontact.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Klantcontact C verwerk je reguliere en complexe orders en taken. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van interne- en externe klantcontacten afkomstig uit alle kanalen en het verstrekken van informatie aan de klant/ over het assortiment, het product, de beschikbaarheid, levertijd, en bezorging van producten. Ook ben je bezig met het adviseren van klanten op pro- en reactieve wijze. Je analyseert tijdens het afhandelen van het klantcontacten het klantgedrag zodat tijdens een contact een commercieel aanbod kan worden gedaan en de klant een passend aanbod heeft. Dit doe je binnen de gestelde norm en met een succesvol resultaat.

Je levert een bijdrage aan de ondersteuning van minder ervaren medewerkers bij uitvoering van hun werkzaamheden. Je zorgt voor het up to date houden van de kennis en helpt actief mee aan het optimaliseren ervan. Je initieert proactief onderbouwde, concrete, haalbare en relevante verbetervoorstellen voor klant -en werkprocessen.

Wat breng je mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met procesoptimalisatie. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring bij Mediq of minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij een andere werkgever. Je hebt affiniteit met zorg en/of medische branche en ervaring met klantcontact. Je bent systeemvaardig en hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent commercieel vaardig.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Klantcontact

Binnen de afdeling Klantcontact staan onze klanten centraal waarbij excellent klantcontact met waarde voor de klant én voor Mediq een van de belangrijke drijfveren is. De afdeling Klantcontact is onderverdeeld in verschillende teams die dagelijks in contact staan met onze klanten (eindgebruikers en zorgprofessionals). Belangrijke KPI's zijn bereikbaarheid, klanttevredenheid en first time right. Het team Customer Care Support faciliteert hierin door workforcemanagement (WFM) en data analytics, het verzorgen van trainingen maar ook de klantbeleving staat hier centraal.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.