Make the difference as a

QA Officer

Ben jij de persoon die past binnen een organisatie met een passie voor zorg? Heb jij de spirit om grenzen te verleggen en nog betere resultaten te behalen? Vind je het leuk om met een team van enthousiaste medewerkers verschillende stakeholders uit te dagen en te beïnvloeden om kwaliteits- en procesverbeteringen tot stand te brengen? Dan is de rol van QA officer bij ons wellicht wat je zoekt.

Wat ga je doen?

Jij bent als QA Officer oa. verantwoordelijk voor het voorbereiden, actueel houden en bevorderen van (de uitvoering van) het kwaliteitsbeleid van de organisatie. Je doet dit door oa interne audits uit te voeren en de resultaten om te zetten mooie verbeter acties. Dit alles ter ondersteuning van business besluitvorming welke leiden tot continue verbetering van de organisatie en behoud van vergunningen en certificaten. Je bent een teamspeler binnen het QA team waarin je adviseert aan de QA manager, operationeel management en medewerkers op het gebied van kwaliteits-en milieumanagement, productveiligheidssystemen en wet-, norm- en regelgeving.

Je rapporteert aan de QA manager.

Wat breng je mee?

Functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels
 • Analytisch

Specifieke kennis- en vaardigheden:

 • Communicatieve vaardigheden
 • Inzicht in bedrijfsprocessen
 • Zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Integriteit en openheid
 • Zelfstandigheid,
 • Gestructureerd en Accuraat
 • Auditing en kennis van: ISO-9001/ 13485/ 14001,/GDP en MDR is een pre
Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Quality Assurance

De Quality Assurance ofwel QA-afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van het kwaliteitsmanagementsysteem van Mediq Benelux. De afdeling adviseert, begeleidt en toetst alle afdelingen met controles en interne procesaudits. Ook monitort QA afwijkingen en verbetermogelijkheden. Zo zorgt de QA-afdeling voor een cirkel van continue prestatieverbetering en voor hoge klanttevredenheid. Mediq wordt regelmatig door externe partijen getoetst en gecertificeerd bij voldoende resultaat. De QA-afdeling begeleidt deze toetsingen. Daarnaast houdt zij de wet- en regelgeving in de gaten zodat nieuwe eisen tijdig geïmplementeerd worden. Ook begeleidt de afdeling bij recalls, risicoanalyses, procesverandering en -verbetering, privacyvraagstukken, datalekken en compliancevragen uit de organisatie.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.