Make the difference as a

Sales support specialist

In deze functie ben je binnen het Contract & Tender team verantwoordelijk voor de ondersteunde sales processen voor BtoB en de coördinator tussen Sales, Klantenservice en Contract & Tender. Door interne verschuiving is deze functie vacant geworden en zijn wij per direct op zoek naar een plaatsvervanger.

Wat ga je doen?

Je stelt offertes en contracten op samen met sales en je bent de vraagbaak voor BtoB klanten betreffende prijswijzigingen, leveringen, back orders en facturen. Ook het maken van analyses zoals omzet en margetrends is belangrijk en je vind het leuk om dit ‘uit te pluizen’.

Je hebt dagelijks contact met de sales buitendienst en monitort de voortgang van gemaakte klantafspraken en zorgt ervoor dat deze correct en tijdig worden uitgevoerd. Je doet dit grotendeels zelfstandig en je schakelt met vele interne afdelingen zoals klantenservice, inkoop, logistiek en finance.

Je rapporteert aan de Teamlead Salescoördinator. Locatie is in De Meern en Oud-Beijerland.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een afgeronde financiële HBO of WO opleiding. Je hebt 2 tot 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een salessupport functie binnen een commerciële onderneming. Ervaring in de medische branche (medische hulpmiddelen of farmacie) is hierin een pré. Je kunt jezelf goed staande houden in een complexe en dynamische werkomgeving en met jouw capaciteiten ben je in staat om verbindingen te leggen met alle relevante afdelingen die je nodig hebt om de BtoB doelstellingen te realiseren. Je hebt ervaring met operationele processen en het werken in multidisciplinaire teams. Je bent naast de bekende Officeprogramma’s ook gewend om te werken met bijvoorbeeld SAP, Cognos BI en CRM programma’s, en je bent erg handig in Excel.

Utrecht

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Dagelijks helpen en informeren we vanuit Utrecht duizenden klanten. Met de grote afdeling Klantcontact is Utrecht het kloppend hart van onze organisatie. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business.

Sales

Onze salesteams zijn verantwoordelijk voor het realiseren van groei in de zorgmarkt en continuïteit van Mediq als marktleider. Dagelijks zijn onze sales collega's hard aan het werk om relaties met (potentiële) klanten te bouwen en onderhouden en om verdere groei mogelijk te maken met aantrekkelijke marktproposities.
Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.