Make the difference as a

Medewerker Decontaminatie (vuil)

Voor de afdeling Zorg & Services zoeken we een nieuwe collega! Binnen de muren van Bleiswijk is het team Services Binnen verantwoordelijk voor het hele spectrum van het medische apparatuur. De betrokken collega’s van dit team zorgen ervoor dat alle benodigde medische apparatuur beschikbaar is. Dit doen zij in de overtuiging dat zij wezenlijk kunnen bijdragen in de kwaliteit van leven voor onze patiënt, waar mogelijk in de thuissituatie.

Wat ga je doen?

 • Je maakt medische apparaten die retour gekomen zijn volgens de daarvoor geldende protocollen schoon. Samen met je collega’s doe je dit in een aparte ruimte van de afdeling. Tijdens dit werk draag je persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals werkschoenen, handschoenen en jasschort. Uiteraard borgen wij de 1,5 meter afstand.
 • Je draagt zorg voor het desinfecteren van schoongemaakte apparatuur. Hiervoor ruim je de schoongemaakte apparatuur in, in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Vanuit deze ruimte verloopt de rest van het proces automatisch.
 • Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat gebruikte apparatuur zo spoedig mogelijk en 100% schoon naar een volgende patiënt verstuurd kan worden.

Wat breng je mee?

 • Je snapt heel goed dat patiënten een 100% kwalitatief goed apparaat nodig hebben; daar zorg jij graag voor!
 • Je bent nauwkeurig
 • Je werkt graag in een klein team
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • SAP kennis is een pre.

Wat bieden wij jou?

 • Betekenisvol werk in een zorg gerelateerd bedrijf; je werk zorgt er o.a. voor dat waar mogelijk patiënten in de thuissituatie behandeld kunnen worden
 • Je komt te werken in een hecht team
 • Werken in dagdiensten (van 8:00 – 16:30 uur of van 9:00 – 17:30 uur)
 • Standplaats Bleiswijk

Indien je meer informatie wilt hebben over deze functie dan kun je ook contact opnemen met Nordin Ahassad (nordin.ahassad@mediq.com).

Fulfillment Center

Fulfilment Center - Bleiswijk

Ons Fulfillment Center in Bleiswijk is onze hypermoderne Supply Chain omgeving. Dagelijks levert Supply Chain op een slimme en efficiënte manier aan 6.500 klanten in de thuisomgeving en aan 1.500 zorg professionals. Met de bouw van een nieuw Fulfillment Center brengt Mediq niet alleen al haar producten, maar ook de vele extra services die wij als organisatie bieden onder één dak. Binnen de muren van Bleiswijk zijn er aparte afdelingen die maatwerk voor onze klanten realiseren. Dat is dan ook de reden waarom we het geen distributiecentrum maar een Fulfillment Center noemen!

Zorg & Services

Binnen de afdeling Zorg & Services is een team van technische medewerkers, verpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen actief door heel Nederland. De (specialistisch) verpleegkundigen en technische medewerkers leveren optimale zorg, hulp- of serviceverlening op locatie aan eindgebruikers, mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, artsen en ziekenhuizen. In Bleiswijk zorgt een team van betrokken collega’s ervoor dat alle benodigde medische apparatuur beschikbaar is.

Dit doen zij in de overtuiging dat zij wezenlijk bijdragen in de kwaliteit van leven voor onze patiënt, waar mogelijk in de thuissituatie.

Lorem ipsum

Application process

1
Online application
Complete your profile, upload your cv and add your motivation
2
Screening
Your application will be reviewed, where applicable we may check your professional qualifications
3
1st interview
You get to know Mediq and we get to know you
4
2nd interview
Together we will dive deeper into the job and how that matches up with your talents.
5
Offer
If you and we are enthusiastic about the match we have, we make you a good offer.
6
Welcome to Mediq!
You have a new job and we love to welcome you to Mediq!

Apply for this job

Apply now if you're interested in this vacancy! Make sure you have the following documents ready to add to your application.